søndag den 22. juli 2007

MÅLET ER NÅET!

Kære alle Blog læsere!

I dag Søndag den 22/7 er målet nået. 9 timer og 10 minutter tog det at sejle fra Arholma til Skötbåtshamnen i Lerviken (klik her). De knap 40 sm blev derfor tilbagelagt med ca. 4 knob i snit.
De gik fra Arholma i totalt havblik på en smuk morgen.

Undervejs gjorde de en opdagelse der bør tilføjes som kapitel - til en hver sømands håndbog - når en stor færge passere er der mobiltelefon dækning.
Førstemand (Morten) var ved at afprøve "bukkefaldets" styrke da det gav efter og knækkede, så måtte skipper (Johs) træde til med en hjælpende hånd for at redde sin førstemand fra det våde element, og derefter en tur i masten for at reparere det knækkede fald.
Vel ankommet i Köttbåttshamnen ringede Morten og fortalte om turen. I baggrunden kunne jeg høre en saglig klukken fra de mange klinkbyggede træbåde (eller også var det fra Gin flasken).

Jeg er sikker på at de - for ikke at gøre mig misundelig, og kærster derhjemme skal blive jaloux - undlod at beskrive de (sikkert) mange hundrede ålandske piger der stod og tog imod dem på kajen - viftende med deres trusser.
I aften vil de fejre ankomsten med rigtige GT'ere (med tonic) og i næste uge, måske sejle ud til Folke og Astrid, der er på sommerudflugt.


Kh.

Juel

Ingen kommentarer: